Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) si od lékařů vyslechla tu nejhorší možnou zprávu. Po rakovině prsu se jí opět zákeřná nemoc vrátila, tenkrát ale na plíce.

Dostalo se to do obou plic. Začínám opět s chemoterapiemi. V pátek mám první," řekla Super.cz Anička. Ze strašlivé zprávy smutní nejen její rodina, nejbližší a fanoušci, ale také známé tváře českého showbyznysu, které statečnou bojovnici ihned zahrnuly desítkami zpráv plných útěchy, lásky a podpory.

„Jsme s Tebou. Všichni,“ napsala Aničce zpěvačka Marta Jandová (50). „Holčičko zlatá… Objímám tě,“ poslala útěchu Lucie Bílá (58). „Myslím na tebe a věřím s tebou,“ doplnil herec Roman Vojtek (52).

„Ach, Aničko!!!! To mě tak mrzí! Ale ty tu svini porazíš, protože jsi neuvěřitelná bojovnice a nevzdáváš se. Myslím na Tebe a věřím, že bude brzo líp,“ nechala se slyšet herečka Sandra Nováková (42).

„Ty víš, že jsem tu pro tebe. Jako tehdy. I teď tu potvoru porazíme! Nejsi na nic sama,“ vzkázal herec a moderátor David Gránský (32). „Posílám andělskou sílu,“ dodala Aneta Vignerová (36). „Porazila jsi ji jednou, porazíš i teď! Myslím na tebe,“ podpořila Aničku Veronika Arichteva (37).

„Udělám si klučičí hlavičku, už nechci zažít to, co poprvé – bylo opravdu traumatizující si vytahávat vlasy z hlavy,“ řekla Anička v Televizních novinách ve čtvrtek večer.

Zároveň povzbudila ostatní, aby nepodceňovali preventivní prohlídky. „Vzhledem k tomu, že momentálně to mám v plicích, tak bych chtěla vzkázat všem lidem, ať mají jakýkoliv zdravotní problém, tak ať neotálejí a k tomu doktorovi jdou,“ dodala v televizi Anna Julie Slováčková.

Reklama

Další články

Načítám