Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denisa Nesvačilová (32) ještě před lety neměla tušení, že kývne na focení pro Playboy. To se ovšem změnilo a dnes na něj krásná herečka velmi ráda vzpomíná.

„Já sama jsem měla tu cestu k Playboyi takovou, že jsem začínala v roláku. Říkala jsem, že rozhodně nikdy neukážu nikde a ani v šatech nic. Až z toho bylo po pár letech focení pro Playboy,“ prozradila Denisa pro Super.cz s tím, že bude jako porotkyně Playboye hledat podobnou skrytou duši, která se stane novou playmate.

Herečka vyrazila do společnosti po delší době. Jak ostatně přiznala, práce má aktuálně nad hlavu. „Je pravda, že si takhle ve společnosti užívám. Nikam nechodím, nemám na to čas a nemám na to nervy,“ svěřila se Denisa, která oblékla elegantní šaty. Líčení a účes zvládla sama. „Dneska jsem byla tak naštvaná, že mi ta ruka lítala, tak snad se to projevilo pozitivně,“ řekla s úsměvem.

Denisa Nesvačilová si své soukromí střeží, přesto jsme se jí zeptali, zda se v jejím životě neobjevila nějaká nová láska.

„Mám ve svém životě hodně lásky, ať je to přátelská, mezi kolegy, od rodičů… Samozřejmě se kolem mě nějací muži pohybují, ale já jsem sama sobě i lidem okolo slíbila, že už to nebudu nikde šířit, ale můžete si být jistí, že jsem spokojená,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám