Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Táňa Pauhofová (40) je už devět měsíců šťastnou maminkou dcerky Míly, kterou má se svým partnerem Jonatánem Pastirčákem. Oblíbená slovenská herečka si dávala kvůli mateřství pauzu od natáčení. O to více jsou tak fanoušci nadšení, když se Táňa vrátila před kamery a nově natočila snímek Vlny v režii Jirky Mádla, který bude v kinech příští rok.

Teď ale Táňa překvapila ještě s další věcí. Veřejně se přiznala ke své netradiční fóbii, kterou trpí. S herečkou se na něčem domluvíte pouze přes zprávy, emaily nebo osobně. Bojí se totiž telefonovat. „Já jsem úplně učebnicový příklad pro psychoterapeuta. Umím komunikovat s lidmi, jen nerada telefonuju. To je celé. Není mi to příjemné,“ smála se Táňa v show 7 pádů Honzy Dědka, ve kterých aktuálně můžete vidět vše, co se přes rok nevešlo do vysílání.

Táňa nedávno Super.cz prozradila, že miluje dlouhé procházky s kočárkem, denně ujde několik kilometrů a nezáleží, jestli je zrovna zima nebo vedro. Nyní na sebe práskla, co dalšího jí dělá radost. Miluje řídit a pozor, nejenom osobní auta.

„Mě baví řídit cokoliv, umím řídit i kamion. Při práci se dostávám k tomu, že musím umět obsluhovat různé dopravní prostředky, dostanu rychlokurz. Nebo k některému zboží nedostanete odvoz, ale nabídnou vám klíčky od dodávky, abyste si to odřídili sami. Tak nezbývá nic jiného než si to odřídit. Ještě bych chtěla motorku, to mě láká. Můj otec je vášnivý motorkář, vyrůstala jsem u motorek, tak se to asi nějak přirozeně přesunulo na mě,“ dodala krásná Taťána Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám