Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená slovenská herečka Táňa Pauhofová (40) před osmi měsíci porodila dcerku Mílu, kterou má se svým partnerem Jonatánem Pastirčákem. A jak nám herečka přiznala, malý andílek je pěkné kvítko.

Je to uličnice, ale tak má být po kom, takže jí to odpouštím,“ smála se herečka během rozhovoru pro Super.cz. I právě díky tomu má herečka opět sexy křivky, které měla před porodem. Spolu s dcerkou totiž nachodí s kočárkem denně několik kilometrů. „Já celkově velmi ráda chodím a ráda jsem chodila i před těhotenstvím, protože si tím pročisťuji hlavu.“

Herečka se aktuálně vrátila před filmovou kameru. Natáčí snímek Vlny, který napsal a režíruje Jiří Mádl. Její dva světy, tedy pracovní a soukromý, nechce kombinovat, a tak ani neplánuje, že by malou Mílu někdy vzala na natáčení. „Já si myslím, že jí je lépe, když může být venku. Když může být s tatínkem někde v klidu. Ten natáčecí plac není uplně nejzdravější místo pro malé děti,“ dodala se smíchem Táňa Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám