Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co loni na konci roku dotočil Josef Maršálek (42) StarDance, byl neustále na dovolené. Loňský nabitý rok si porotce show Peče celá země chtěl zpříjemnit cestováním. S partnerem Petrem Tejmlem už tak stihli několik cest do zahraničí. Z té poslední se vrátili před několika dny.

A rovnou po příletu vyrazili do společnosti. Oba si nenechali ujít narozeninovou oslavu Lucie Bílé (58) a křest jejího nového klipu. „My jsme se ve středu vrátili z dovolené ze Srí Lanky,“ svěřil se pro Super.cz Petr a Josef ho doplnil. „My máme rádi sluníčko a moře v zimě, protože v létě je u nás hezky a zůstáváme na domečku v jižních Čechách,“ uvedl pro Super.cz porotce oblíbené show, který se už v doprovodu svého partnera objevuje ve společnosti pravidelně.

Jinak by se totiž tolik neviděli. „Snažíme se čas naplánovat tak, abychom ho trávili co nejvíce spolu, vytížení jsme oba,“ řekl Petr. „Minulý rok, to byl extrém, tento rok jsem polevil pracovně a chodím už jen na oslavy,“ řekl vtipně Maršálek. „Mám kurzy a chystám novou knihu a věnuji se svému e-shopu,“ dodal cukrář a pekař.

Zatímco Josef Maršálek tráví rád čas v kuchyni, jeho partner má jinou vášeň. Chová výstavní morčata, s nimiž sklízí úspěchy. Před několika dny si domů přivezl ze zahraničí medaile za první místo. „Veškerý čas trávím po výstavách po celé Evropě,“ prozradil Petr, který má doma desítky morčat. „Přesný počet neví nikdo, střízlivý odhad je tak 120 až 150, mají svoji jednu místnost v domě a teď jsou přestěhovaní na zahradu, kde mají pergolu, a tam tráví léto až do podzimu,“ řekl Petr. „Mají prostě zámek v zámku,“ dodal Josef Maršálek.

Reklama

Další články

Načítám