Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smrt Josefa Laufera (†84) velmi zasáhla také jeho dobrého kamaráda, producenta Oldřicha Lichtenberga. Právě v jeho divadle se uvádí muzikál Ostrov pokladů. O smrti Laufera věděl mezi prvními.

„Před půlnocí mi psala jeho dcera Ester, že Pepík zemřel. Dnes ráno jsme spolu mluvili. Zemřel spontánně na zástavu srdce,“ řekl Super.cz Lichtenberg. Čtyři roky byl v umělém spánku. Dle informací Lichtenberga od dcery za ním kromě ní nikdo nesměl chodit.

Lichtenberg zatím netuší, kdy bude poslední rozloučení. „Pohřeb zatím netuším, nevím. Ani jsme to s Ester neprobírali. Je to pro ni velmi čerstvé, teď to nemůže řešit,“ vysvětlil s tím, že dnes na Ostrově pokladů věnují Lauferovi pár slov.

„Dnes dáme minutu potlesku pro Pepíka, minutu ticha ne, to by pak herci nezvládli. Už máme i pietní místo před divadlem,“ doplnil producent s tím, že na podzim by rád uspořádal vzpomínkový koncert.

„Uděláme v divadle vzpomínkový koncert, chce to přípravy. Bude to takový happening v divadle k 85. narozeninám Pepíka. Bude to po dohodě s Ester,“ dodal Lichtenberg.

Reklama

Další články

Načítám