Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po čtyřech letech v kómatu Josefa Laufera (†84) zradilo srdce. Shodou okolností se tak stalo pouhý den před nedožitými 85. narozeninami jeho manželky, slavné kostýmní výtvarnice Ireny Greifové.

„Tatínek zemřel den před 21. dubnem, kdy by maminka slavila 85. narozeniny,“ připomněla Ester Lauferová v den posledního rozloučení s jejím otcem. To proběhlo v pražském Krematoriu Motol za účasti celé řady hvězd, kolegů i přátel a samozřejmě také zdrcené rodiny.

„Teď už je vidím společně nahoře, někde na baru, jak si společně povídají a dávají si nějaký drink,“ zasnila se dcera známého zpěváka, která měla organizaci pohřbu na povel. A nutno říct, že se nelehkého úkolu zhostila skvěle.

V Motole necelou hodinu před polednem nechyběla celá řada osobností zvučných jmen. Dorazily zpěvačky Vlasta Kahovcová nebo Leona Machálková. Přišli i Lucia Šoralová s manželem Ondřejem Soukupem nebo Zdeněk Troška s Hanou Čížkovou a Yvettou Blanarovičovou.

Čas si našli i zástupci Divadla Broadway Ivan Vyskočil, Pavel Nový nebo zástupci nastupující generace zpěváků Jan Kopečný a Ondřej Bábor.

Reklama

Další články

Načítám