Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) a její partner Jordan Haj (35) si s rodinkou užívají relax na Bali, kde každý rok tráví zimu. Tamější destinaci si velmi oblíbili a Jordan Haj dokázal, že není jen vynikající hudebník, ale má nadání i pro focení. V posledních týdnech se zaměřil na portréty své přítelkyně Emmy Smetany.

A fanoušci moderátorky, herečky a zpěvačky musí uznat, že je na co se dívat! Naposledy svou lásku zvěčnil v plavkách s průstřihem a na dalších svůdných fotkách.

A zaměřil se především na dekolt své osudové ženy! Na to, že spolu žijí celou řadu let, to vypadá, že mezi nimi stále panuje vzájemná přitažlivost a jiskření. Ostatně žhavé fotky jsou toho důkazem.

Fanynky Jordana Haje by jistě potěšilo, kdyby podobné snímky nafotila i Emma a zvěčnila Jordana jako modela. Bylo by se určitě také na co dívat…

Pobyt na Bali si rodinka užívá. Emma ostatně indonéský ostrov označila za ráj na zemi. „Slunce, moře, písek, bazén, gym, sauna, pára, klimatizace, život v outdoor vile (indoor jen ložnice) a všudypřítomné rostliny, ze kterých se vypařuje leccos,“ zasnila se nedávno na sociální síti. Na Bali zkrátka našla svůj druhý domov.

Reklama

Další články

Načítám