Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) je se svým mužem Jordanem Hajem a dcerami opět na jejich oblíbeném Bali. Tento rok se rozhodli naučit surfovat a zpěvačka předvedla pár snímků z první lekce. Její fanoušky ale zaujalo i něco jiného než její „soustředěné“ výrazy.

Emma a Jordan za sebou mají, kromě kritiky na seriál Eliška a Damián, vcelku úspěšné období, a tak si odjeli odpočinout na Bali. S sebou vzali i děti a aby předešli komentům o tom, že potomky odvážejí uprostřed školního roku, popsala Emma raději hned situaci. „Arielka - první den ve ŠKOLCE! Lennonka - po roce zpět ve zdejší škole = na dovolené jsou tady jen a pouze rodiče,“ vyjádřila se u fotek dětí ve školních uniformách.

Dospělí umělci si ale užívají volné dny naplno, a aby jen tak nezaháleli, rozhodli se naučit surfovat. A zpěvačka z první lekce sdílela i několik fotografií, na kterých nemá zrovna modelkovské vzezření. „První lekce surfu? Hodně zoufalých poloh a víceméně jen jeden (panickej) výraz. Předpokládám, že to takhle mám u všech sportů (= pokusů o ně),“ sdělila sledujícím. Na surf oblékla jednodílné plavky, které jí sice během sportování dobře posloužily a Emma v nich předvedla štíhlou postavu, jejich spodní část se ovšem mnoha lidem zdála přece jen ne zcela vhodná.

„Méně vykrojené plavky by to asi chtělo,“ napsala jí například jedna sledující. „Taky bych Vás přioblékla, někdy méně je více,“ ozvala se jiná. Na tento komentář reagovala i Emmina kamarádka, kuchařka Kamu. „Jenže to bysme pak přišly o ten nejvíc sexy zářez, kterej tu ani jedna zdaleka nemáme. Tak já bych se na něj s dovolením aspoň podívala. Máš to krásný, Emmi,“ vysekla jí poklonu. „Neměly by býti na to surfování jiný trenky? V určitých momentech tedy, nevím,“ přidává se další a jiný reaguje, že by pak bulvár neměl o čem psát. Tak se tedy také podívejte na to, jak to Emmě během surfování slušelo.

Reklama

Další články

Načítám