Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) odcestovala do Paříže, kde si plnými doušky užívá týden módy. A nejen ona. Vzhledem k tomu, jaké šaty oblékla na jednu z přehlídek, měli radost i lidé, kteří ji měli možnost spatřit.

Zpěvačka, herečka, modelka a taky tvář reklamních kampaní Jennifer Lopez ví, že i půl roku před pětapadesátými narozeninami vypadá díky péči o své tělo výborně a může si dovolit vynést i velmi sexy šaty. Takovými ohromila i na pařížském týdnu módy, a to konkrétně na přehlídce Elie Saab. JLo dorazila jako skutečná hvězda a už venku si dle zahraničních médií počkala na to, až k ní budou upřeny všechny zraky a teprve poté vyrazila na cestu v šalvějově zelené róbě a jedinečném květinovém plášti.

Model zdůrazňoval zpěvaččin štíhlý pas a také díky hluboce vykrojenému dekoltu její přednosti. Jennifer jej vynesla velmi sebevědomě, zapózovala fotografům a strach z případné nehody se neobjevil ani ve chvíli, kdy byla usazena do první řady a šaty jen tak tak udržely vše na místě a nedošlo k faux pas. Přesto se přítomní fotografové „vyřádili“ a snažili se ukořistit co nejlepší snímek, čehož si JLo samozřejmě byla vědoma.

Jestli dopředu ohlásila manželovi Benu Affleckovi (51), jaké šaty si na přehlídku vezme, není známo, žárlit by snad ale při pohledu na takto sexy oděnou ženu musel snad každý muž. Herec měl ovšem mezitím ve své domovině za oceánem trochu jiné starosti. Jako správný táta si od manželky Jennifer Garner přebíral syna a úsměvy střídaly zamračené obličeje. Ty ale nemusely znamenat Benovu špatnou náladu. JLo totiž na veřejnosti nedávno uvedla, že pro jejího muže je zamračený výraz typický a rozhodně nevěstí nic špatného.

Reklama

Další články

Načítám