Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem k tomu, že seriál Ulice už má za sebou plnoletost a vstupuje do devatenácté sezóny, je jasné, že spolu s dějem stárnou i představitelé hlavních postav. Zároveň s novými dějovými linkami ovšem do příběhu vstupují i mladší herci a herečky.

Parta z Ulice už začala natáčet novou sezónu, mezi tím si ale dala sraz, aby mezník společně oslavila. A záležet na outfitech si daly nejen dámy mladší, ale i ty, které už oslavily minimálně šedesátku. A ty překvapivě zvolily pestřejší barvičky než jejich mladší kolegyně, jak můžete vidět v naší fotogalerii.

Na zelenou vsadily vrstevnice, letošní pětašedesátnice Miluše Šplechtová (66)Ljuba Krbová (65), zářivě žlutý top oblékla Jitka Smutná (72), které už bylo letos jednasemdesát a úsměvy v bílé halence doplněné mladistvou džínovou bundou zářila i nejstarší z přítomných hereček Dana Syslová (78), která v listopadu oslaví už osmasedmdesáté narozeniny.

Reklama

Další články

Načítám