Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46), která v sobotu slaví narozeniny, vypadá stále skvěle a zraje jako kvalitní červené víno. Svou živočišnost a ženské přednosti divákům ukazovala i v minulosti.

Už je to čtrnáct let, co po boku Lukáše Hojdana válela ve StarDance, kde to dotáhla až na páté místo. Štíhlá Čvančarová tasila své ženské zbraně v odvážných modelech a diváci si rozhodně přišli na své. Tanečního poradce dělal tehdy ve StarDance Petr Čadek, do kterého se Čvančarová zamilovala, a vznikla z toho láska jako trám.

O rok později následovala svatba a pár se brzy těšil z narození dcery. Manželé jsou dodnes. Zapátrali jsme v archivu a našli jsme snímek z doby, kdy sice Jitka s Petrem ještě netvořili pár, ale už mezi nimi klidně mohla začít doutnat první jiskra.

Čadek totiž ve druhé řadě StarDance tančil s Tatianou Vilhelmovou, která ho koncem roku 2007 pozvala na svůj charitativní bazar. Jednou z vydražených cen byl i „tanec s Čadkem“. A ten si vydražila přítomná herečka Jitka Čvančarová.

Tanec se svým budoucím mužem si náležitě užila. Došlo i na Čadkovo rozepínání košile a ukázku podprsenky u roztančené Čvančarové. Další sblížení se pak odehrávalo o pár let později, když to vášnivá Čvančarová roztáčela se zmíněným Lukášem Hojdanem na parketu StarDance.

Reklama

Další články

Načítám