Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) si už před nějakým časem oblíbila otužování. A to nejen ve studené vodě, ale také na horách. Během zdolávání české nejvyšší hory Sněžky byla dle svých slov dokonce zcela nahá.

„Je to úžasná záležitost. Jsem klasický wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to fascinující,“ svěřila se nedávno v show 7 pádů Honzy Dědka.

A rovnou na Nový rok přidala snímek právě z tohoto výstupu, který prý zdolala jen v rouše Evině. Na fotce je bohužel vidět jen po ramena. „PF 2024,“ uvedla oblíbená herečka k fotografii skrze kterou posílá svým fanouškům pouze v čepici a brýlích pusu.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevilo spousty milých reakcí.

„Vypadáte skvěle, Jitko! Ať jste v novém roce šťastná, zdravá a usměvavá, stejně tak všichni vaši milovaní,“ uvedla fanynka. „Nádhera! Moje gusto. krásný nový rok 2024 vám i celé vaší skvělé rodince, milá paní Jitko,“ uvedla další.

Jitka také přiznala, že otužováním inspiruje i své blízké. „Děti se mnou chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala,“ podotkla ve výše zmíněné show.

Reklama

Další články

Načítám