Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) má poslední dobou pořádně nabitý diář, během léta zkoušela svou první muzikálovou roli Heleny v muzikálu Troja, a proto se rozhodla na týden vypnout a aktuálně tráví dovolenou se svým partnerem Tomášem a dětmi Rosálkou a Tedíkem ve slunném Španělsku, kde čerpá energii na novou divadelní sezónu.

„Dlouho jsem se nezastavila, v létě jsem hodně pracovala, proto jsem moc ráda, že jsem ve svém diáři našla týden volno a odletěli jsme do Španělska,“ sdělila pro Super.cz Jitka Boho. Po pracovním maratonu si maminka dvou dětí dopřává zasloužený odpočinek u moře. Dovolená s dětmi má oproti dovolené v páru ale také svá úskalí.

„Dovolená s dětmi je naprosto něco jiného než romantická dovolená ve dvou. Chtěli jsme jít třeba na rodinnou večeři do restaurace, ale pak jsem přemýšlela nad tím, že bychom třeba mohli právě kolem rušit ty zamilované páry. Tak jsme nakonec večeři vyřešili nákupem v supermarketu,“ prozradila nám s úsměvem Jitka.

Po návratu z dovolené naskočí zpěvačka opět do zkoušek muzikálu Troja, ve kterém si od února v pražském Divadle Broadway zahraje hlavní roli Heleny. Proto se snaží užít si každé volné chvíle se svou rodinou a podmínky ve Španělsku jsou k tomu naprosto ideální.

„Počasí nám přeje, užíváme si sluníčka, moře, jezdíme po výletech, navštívili jsme také Gibraltar, to byl pro nás pro všechny zážitek. Těším se, až to jednou budu Tedíkovi vyprávět, třeba i to, kde všude ve světě jsem ho kojila. Čas strávený s rodinou je prostě k nezaplacení,“ dodala půvabná Jitka závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám