Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Boho (32) na Slavících překvapila úplně novým účesem. Pro ni typické dlouhé hnědé vlasy si nechala ostříhat a přebarvit na blond. Teď fotku po proměně vystavila i na sociální síti, kde se dočkala pochvaly i kritiky.

Každý občas v životě potřebuje změnu a ani Jitka Boho není výjimkou. Po dlouhém období prakticky stejného účesu skočila do neznáma a změnila účes. A to odvážně přímo před slavičím galavečerem. „Došlo k tomu dneska. Ale už jsem si to plánovala déle. Využila jsem k tomu poprvé umělou inteligenci a vyzkoušela si tam různé styly účesů a změnu barvy a řekla si, že není špatné si to vyzkoušet. Tak uvidíme, jak dlouho to vydrží. Ale můj přítel je spíš na blondýnky a líbí se mu to,“ řekla v pátek Super.cz s tím, že tato barva je pro ni premiérou. Na blond se zkusila odbarvit jen jednou, ještě na základní škole, a nedopadlo to nejlépe.

Sama je s výsledkem spokojená, a tak neváhala a několik snímků v nové vizáži si umístila i na Instagram. Přidanou hodnotou pro fanoušky bylo i to, že se Jitka fotila jen v sexy černé krajkové podprsence. „Neodolala jsem,“ napsala k fotce a hashtagy dala lidem jasně najevo i to, že blond rozhodně nebude napořád a jiný vzhled si chtěla jen na chvíli vyzkoušet. Přesto se objevily ne zrovna lichotivé komentáře.

„Ty vlasy ne,“ napsala například jedna sledující. „Hrozný vlasy, vypadají nezdravě. Tohle s přírodním bohostylem nemá nic společného,“ přidala se jiná. Té zpěvačka mile odpověděla. „Nebojte. Říkala jsem, že je to jen na pár dní… ale baví mě.“ Vlasy ale u mnoha lidí sklidily také úspěch. „Ty vlasy jsou právě naopak brutální top! Má to šmrnc!“ má jasno fanynka. „A mně se to líbí… hlavně ten střih,“ přidává se jiná. Je jasné, že i tady platí známé pořekadlo „sto lidí, sto názorů“. Důležité je ovšem to, že Jitka se nebála a splnila si svoji touhu.

Reklama

Další články

Načítám