Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z mála vítězek soutěže krásy, které se od doby, kdy se staly Miss, skoro nezměnily. Bývalá modelka, nyní zpěvačka Jitka Boho (32) se prý úprav bojí. Českou Miss vyhrála už v roce 2010 a teď už je dvojnásobnou maminkou.

„Věřím v to, že je fajn stárnout přirozeně. A hlavně se všech úprav bojím. Přibyly mi nějaké vrásky, ale zatím jsou to spíš ty mimické. Naštěstí mám dobré geny, moje maminka taky moc vrásek nemá a ani táta ne. A pak je důležitá dobrá péče. Začala jsem dělat obličejovou jógu. Je na mě sice směšný pohled, dělám to o samotě v koupelně, ale už vidím, že to má efekt,“ pochvaluje si Jitka.

Moc času na péči sama o sebe nemá. „Ráno je to deset minut, večer patnáct, včetně té jógy, což je pár cviků. Jinak je to klasika. Odlíčím se, nanesu nějaké sérum, tonikum a krém. Na kosmetice jsem nebyla, ani nepamatuju,“ přiznala.

„Jsem ráda, že i mezi slavnými lidmi a světovými celebritami jsou ženy, například Kate Winslet, které propagují tu přirozenou krásu včetně stárnutí. Myslím, že je to důležité,“ domnívá se Jitka. „Viděla jsem dokument o botoxu, že má vliv i na mozek. Když nemůžete kvůli znehybněným svalům vyjádřit emoce. Tak i proto se toho bojím,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám