Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Strach o zdraví Jiřího Bartošky (77) poté, co režisér pokračování filmu Teorie tygra Radek Bajgar oznámil, že se kvůli hercově zdraví natáčení odkládá, naštěstí nebyl oprávněný.

Jiří Bartoška se účastnil první tiskové konference Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Usměvavý a na první pohled zářící energií a sršící humorem. Svým charakteristickým hlasem poděkoval sponzorům a prozradil také jméno první hvězdy, která bude na festivalu oceněna.

„Cenu prezidenta na závěr festivalu převezme Ivan Trojan (59),“ uvedl Jiří Bartoška, který prozradil i to, že letos slaví karlovarský festival jedno důležité jubileum. Je to totiž právě 30 let, kdy vznikla firma, která se pod Bartoškovým vedením ujala záchrany festivalu.

Na tiskové konferenci se vedle vedení festivalu, Kryštofa Muchy a Karla Ocha, objevil také hvězdný hokejista Jakub Voráček. Jeho nadace na pomoc pacientům s roztroušenou sklerózou bude letos charitativním partnerem festivalu.

Reklama

Další články

Načítám