Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé panují obavy o zdraví Jiřího Bartošky (77), který loni v listopadu oznámil, že podruhé bojuje s rakovinou. V posledních měsících se sice objevoval ve společnosti, nyní se ale opět odkládá natáčení pokračování oblíbené komedie Teorie tygra, kde Bartoška hraje po boku Elišky Balzerové (74).

Oznámil to režisér snímku Radek Bajgar. „Ráno jsme měli začít točit. A už podruhé jsme start odložili. Jsou podstatnější věci, než je film. Kéž bychom na podzim byli všichni zdraví,“ informoval na Facebooku u fotky z pár dní staré zkoušky, kde je na snímku Balzerová s Bartoškou. Že má Bajgar na mysli Bartošku, je patrné i z další téměř identické fotky, kterou Bajgar zveřejnil o něco později.

„Když už jsme teda u těch fotek. Tahle je přesně rok stará. Téma i situace identická. Do třetice to vyjde,“ doufá, že se oblíbená komedie konečně dočká natáčení. Bartoška v komedii hraje veterináře, který se snaží „osvobodit“ od své přísné manželky, která ho neustále kontroluje a chce mu vnutit svět podle svých představ. Předstírá proto, že trpí Alzheimerem a tajně před manželkou utíká za svobodou…

Bartoška se nedávno objevil na premiéře filmu Tady Havel, slyšíte mě? „Mám se dobře,“ hlásil Super.cz s úsměvem na rtech. Doufejme tedy, že mu brzy konečně vyjde i natáčení dlouho očekávané dvojky Tygra a nebude ho trápit žádná nemoc.

Reklama

Další články

Načítám