Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jste o ní slyšeli? Pokud ne, o hodně jste přišli. Michaela Fialová je nejznámější česká profesionální lovkyně a zároveň hvězda platformy Only Fans. O své žhavé snímky se nyní podělila i v novém kalendáři.

Michaela je velká provokatérka. Na sociálních sítích nemá problém postovat fotografie se zastřelenými zvířaty včetně lva. Své dojmy z lovu v Africe a také z následného zpracování zvířat, která loví jednak v rámci regulace jejich počtu, ale také komerčně s klienty, shrnuje ve svých příspěvcích. Lev podle ní chutná jako prase, osobně má nejraději zebří maso. V rámci své práce se ale podílí také na boji proti pytlákům, maso z trofejových lovů dostane místní africká komunita.

„Lovím kvůli tomu, že vím, že zvíře, které chci sníst, žilo v přírodě, prožilo krásný život, nebylo nikde vězněné, nebylo nadopované antibiotiky ani ničím podobným. Vím, že když ho střelím, jsem trénovaný střelec, tak zemře, aniž by o tom vědělo. Neprožije žádný stres. Já si k němu přijdu, rozbourám si ho a mám doma výborné biomaso a vím z čeho. Další důvod lovu je udržování populace zvěře u nás i ve světě,“ vysvětluje Michaela s tím, že zatímco u nás je normální lovit třeba prasata nebo srnčí zvěř, jinde ve světě je stejně běžné lovit a jíst třeba právě zebry. Na to, aby střílela například kočkodany, byla v jižní Africe zase najatá, protože jsou to škůdci úrody pomerančů.

Souběžně s lovením se Michaela věnuje focení odvážných snímků, které lze zhlédnout na placené platformě Only Fans. V hodně odvážném duchu je ostatně i kalendář, z něhož přinášíme několik ukázek.

„Focení jsme museli stihnout během jednoho dne, protože se Míša s přítelem chystali odjet následující den na dovolenou. Volba padla na krásné interiéry showroomu nábytku a fotilo se za plného provozu, takže si zákazníci jistě přišli na své,“ řekl Super.cz autor snímků, fotograf Filip Matušinský. Kromě sexy snímků se v naší fotogalerii můžete podívat i na Míšiny fotografie se skolenou zvěří.

Související témata:
Michaela Fialová

Reklama

Další články

Načítám