Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Kolečko (40) a modelka Aneta Vignerová (36) se na veřejnosti společně moc neobjevují. Scenárista nyní před televizními kamerami přiznal, co jeho ženu dokáže pěkně vytočit.

Stalo se to úplnou náhodou. Petr si sedl do křesla během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka a z košile mu vylezlo břicho. „Myslím, že mi trošku vylejzá to tlustý tělo z té košile. Jestli to žena uvidí, tak dostanu vynadáno. Nevěděl jsem, že se tak zkrabatím v tom křesle,“ rozesmál Petr všechny přítomné.

Při této příležitosti přiznal, že i díky tomu na sobě nyní začal makat. „Chodím do fitka, teď jsem měl vlnu, kdy jsem nechodil, a teď jsem zase ve fázi najíždění. Kdybych tady byl za měsíc, bude pekáč buchet. Já ho mám pod tím.“

Během rozhovoru také promluvil o tom, jak vidí svou budoucnost. Vypadá to na to, že psaní scénářů odsune na druhou kolej. „Já chci prodávat kapry v Ládví. Už jsem domluvený s jedním českokrumlovským podnikatelem. Chci mít stánek s kaprama na stanici metra Ládví. Už jsme to chtěli dělat vloni, snad to letos už konečně uděláme. Musíš začít v dubnu, tam jsou různý ty stánkařský mafie, musíš si to trošku ošéfovat, trošku něco na magistrátu podmázneš a je to,“ dodal se smíchem Petr Kolečko.

Reklama

Další články

Načítám