Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už víme, že život Agáty Hanychové (38) se dotýká i sázkařů. To, že se influencerka na konci minulého roku provdala za Mirka Dopitu (39), s nímž má syna Kryšpína, vyneslo některým slušnou sumičku.

Tato konkrétní sázka se z pohledu zájmu nijak zásadně nevyjímá třeba počtem tiketů, výjimečná je právě díky trefené nejvyšší výhře 333 tisíc,“ řekl Super.cz mluvčí společnosti Fortuna Petr Šrain.

Sázkaři aktuálně sází na Agátu i po svatbě. „Novomanžele to patrně nepotěší, ale jasně preferovanou variantou je dnes (ve středu - pozn.) odpoledne u našich sázkařů varianta rozvod.“

Ovšem někoho může překvapit, že Agátu a její milostný život drtí někdo jiný. „Sázkových příležitostí na Agátu Hanychovou, Jaromíra Soukupa (55) a další členy této party jsme v posledním období připravili desítky. Dá se říct, že určitě patří k těm nejpopulárnějším a fanoušků mezi sázkaři jsou řádově stovky. Třeba sázky na partnerský trojzubec Petra Kolečka ale byly ještě oblíbenější,“ doplnil mluvčí.

U sázkařů tak Agátu zastínila svatba Anety Vignerové (36)Petra Kolečka (40), po které herečce Denise Nesvačilové (32) zbyly oči pro pláč. A pokud se vrátíme k Agátě, co dalšího v jejím životě budí vzrušení u sázkařů?

Nově lze sázet na to, zda se Hanychová s Dopitou rozvedou (6:1), zda se Agáta vdá za Jakuba Prachaře (99:1), jestli se jí narodí dítě, které pojmenuje Jaromír (33:1), případně zda bude soutěžit v reality show Love Island (50:1).

Reklama

Další články

Načítám