Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) je v poslední době v centru pozornosti hlavně kvůli množícím se spekulacím o brzkém konci vztahu s Benem Affleckem (51). Není divu, že se tak snaží upoutat pozornost sama na sebe a volí k tomu své ženské zbraně.

Spekulace o rozchodu páru nabírají na obrátkách, některá zahraniční média píší o rozvodu už dokonce jako o jisté věci. A to i přesto, že pár byl v minulých dnech dvakrát viděn společně. K situaci se ale zatím nikdo z nich nevyjádřil. A vypadá to, že Jennifer Lopez dělá všechno proto, aby se hovořilo hlavně o ní, a ne o jejím manželství. Na premiéru filmu Atlas v Mexiku se nejspíš hlavně kvůli tomu oblékla tak, že o jejím odvážném outfitu píší snad všechna média.

JLo si vzala volánkovou róbu, která připomínala spíše župánek a doma nechala podprsenku. Na své sociální sítě si pak dala fotografie, které odhalovaly velkou část jejího těla. Tam jí fanoušci začali radit, že by se měla více soustředit na svou rodinu, někteří byli dokonce toho názoru, že Jennifer „skončí na zbytek svého života sama“.

To čtenáři magazínu Daily Mail byli ve svých komentářích ještě důraznější. „Vše je jen o její kariéře a propagaci za peníze…vypadá směšně ve všech svých pózách a oblečení. Miluje pozornost jako nikdo, koho jsem kdy viděl,“ píše jeden. „Ben snil o jiném manželství, myslel si, že ona to chce také. Její potřeba kamer a publicity se nikdy nezmění, zdá se, že v to doufal, je mi ho líto,“ míní jiný.

„Myslím, že její ego by samo zabralo celou místnost,“ nebo „Nikdo ji nemůže milovat víc než ona sama sebe“ či „A je zase tady, polonahá. Pokud opravdu chce, aby její manželství fungovalo (bez ohledu na to, zda jsou fámy pravdivé nebo ne), tak to takhle nejde. Pokud ještě neodešel (Ben), odejde brzy,“ zní další komentáře.

Někteří berou na přetřes i vztah JLo a její šestnáctileté dcery, která se zatím ani vzdáleně nesnaží o styl své maminky. „Její zoufalá touha po pozornosti, kterou se na sebe snaží upoutat tím, že nosí odhalující oblečení a je příliš sexualizovaná, se projevila na duševním zdraví její dcery, která se chce oblékat a vypadat úplně jinak. Jlo pošlapává všechny potřeby a emoce své dcery,“ přemítá čtenář.

Zdá se, že herečka a zpěvačka si svým posledním vystoupením v odvážné róbě k pozitivním reakcím od lidí moc nepomohla. Ti by ji určitě raději viděli třeba v teplákách, ale šťastnou po boku jejího manžela. Tak uvidíme, jak nakonec tento od začátku medializovaný vztah dopadne.

Další články

Načítám