Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejočekávanějších kolekcí pařížského týdne módy je každoročně ta od Diora, a tak není divu, že se to na ní pokaždé hemží zvučnými jmény nejen na přehlídkovém mole, ale také v řadách hvězdných hostů. Tentokrát jim kralovalo trio půvabných hereček Jennifer Lawrence (33), Natalie Portman (42) a Elizabeth Debicki (33).

Ač všechny dámy vypadaly fantasticky, blesky fotoaparátů se soustředily přece jen nejvíce na Jennifer Lawrence, která vsadila na pánský styl. Oscarová herečka byla v kalhotovém kostýmu neskutečně sexy i díky vestičce s hlubokým výstřihem.

Kostýmek, tentokrát s krátkou sukní, zvolila i Portman, která se nedávno rozešla s manželem Benjaminem Millepiedem. Natalie přitom od té doby snad ještě zkrásněla, a navíc se k radosti všech svých příznivců objevuje ve svůdnějších modelech než kdy dřív. Étericky pak působila Elizabeth Debicki, která si o víkendu odnesla hereckou cenu SAG za seriál Koruna.

Držitelka Oscara za snímek Terapie lásky si poslední roky drží svůj standard jednoho filmu ročně. Naposledy jsme ji mohli vidět loni v komedii Nic ve zlým. Jennifer si totiž užívá převážně roli maminky. S manželem Cookem Maroneym má dvouletého syna jménem Cy.

Reklama

Další články

Načítám