Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Jennifer Aniston (55) objevila na předávání cen v Kalifornii, měli přítomní hosté určitě pocit, že se na pódiu zjevila sama Rachel z Přátel. A to nejen díky účesu, který si herečka nedávno nechala udělat, ale také díky velmi mladistvému vzhledu. Lidé už ale mají pocit, že až příliš tlačí na pilu, co se týče úprav.

Během vysílání seriálu Přátelé se o vlasech Jennifer Aniston hovořilo po celém světě. Fanoušci je milovali, když se ostříhala, litovali. Její kratší sestřih ale zároveň inspiroval spousty žen, a to nejen v devadesátých letech. Herečka si na začátku ledna nechala vytvořit podobný účes a kadeřnické salony se opět plní dámami, které chtějí vypadat jako ona. Svůj nový vzhled předvedla i na galavečeru People's Choice Awards 2024, kde jednu cenu přebírala a jinou předávala.

Herečka přítomné hosty uchvátila v černých minišatech, které také evokovaly ty, jež v seriálu oblékala. Zdálo se, že na pódiu opět stála stejná Rachel, jakou si lidé pamatují ze sitcomu, který běžel už v letech 1994-2004. Herečka ovšem jako by omládla i v obličeji, což někteří lidé nehodnotí úplně pozitivně.

„Už nemůže hýbat obličejem,“ nebo „Vypadá jako vosková figurína,“ či „Příliš mnoho výplní,“ to jsou jen některé z komentářů čtenářů magazínu Daily Mail. Někteří lidé mají dokonce pocit, že má Jennifer trochu jiný nos a další ji přirovnávají k Monice z Přátel Courteney Cox, která se před časem sama svěřila s tím, že to přehnala se zásahy odborníků.

Po pracovní stránce byl ovšem večer pro Jennifer velmi povedený. Přebrala cenu za roli v seriálu The Morning Show a také předala ocenění People's Icon Award svému filmovému parťákovi a kamarádovi Adamu Sandlerovi. Během přebírání své ceny neskrývala dojetí. „Tohle pro mě znamená celý svět. A z celého srdce si toho moc vážím. Děkuji,“ pronesla.

Reklama

Další články

Načítám