Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má rozhodně napilno. V posledních dnech má první dáma Eva Pavlová za sebou setkání se známými ženami v rámci Mezinárodního dne žen nebo armádní ples, kde byla spolu s manželem, prezidentem Petrem Pavlem.

Tentokrát ovšem vyrazila na společenskou akci sama. Byla čestným hostem křtu kuchařky Romana Vaňka. Ten přiznal, že se lépe zná s její dcerou z prvního manželství Petrou Friedlovou. „Zval jsem ji, omlouvala se, že je nemocná, ale pošle za sebe náhradu,“ prozradil na křtu zakladatel Pražského kulinářského institutu.

Eva Pavlová zvolila méně formální styl. Když svlékla béžový plášť, ukázala, že se tentokrát vyladila do růžové. Sytě růžovou košili doplnila stejně laděným šátkem. K džínům obula pohodlné bílé tenisky.

Roman Vaněk exkluzivně představil světovou raritu, vůbec první miniaturu českých kuchařek na světě. Zároveň se křtila jeho nejnovější kuchařka Sváteční a slavilo se i do třetice. A to milion prodaných výtisků bílé řady Vaňkových kuchařek.

Reklama

Další články

Načítám