Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být první dámou České republiky není jen tak. Eva Pavlová si je dobře vědoma toho, že je nepřetržitě pod drobnohledem a nemůže si dovolit módní přešlapy. Přestože naši aktuální první dámu nejedna žena vnímá jako módní ikonu, profesionální stylisty svými outfity nenadchne pokaždé. Třeba jako ve středu, kdy se svým mužem Petrem Pavlem vítala na Pražském hradě angolský prezidentský pár…

Eva Pavlová oblékla na setkání s Joãem a Anou Lourencovými sytě modrý kabát s výrazným límcem. Je vám povědomý? Není divu, můžete si ho pamatovat z loňského listopadu, kdy v něm vítala slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou. Na tom samozřejmě není nic špatného, takzvané recyklování outfitů koneckonců podporuje i britská princezna Kate, která udává módní trendy prakticky celosvětově.

Na první pohled ale zaujme i netradiční obuv. Lodičky jsou první dámě možná trochu větší a jejich střih je na oficiální příležitost možná trochu moc výstřední. Co na středeční vzhled Evy Pavlové říká hvězdný stylista Filip Vaněk (46)? „Boty samy o sobě nejsou špatné, ale fungovaly by spíš na vyšší, velmi štíhlé postavě a s jiným stylingem. Povedený není ani celkový styling, první dáma by udělala lépe, kdyby měla jednoduchý klasický kabát tón v tónu se šaty a klasické lodičky do špičky na vysokém podpatku.“

Modrý kabát ale Filipovi nedá spát: „Límec kabátu je nepěkný a přeplácaný. Celkově ten kabát není v souladu se současnou módou ani nadčasovým stylem,“ nebral si obávaný módní kat servítky ani ohledně první dámy České republiky. Ta si z toho ale těžkou hlavu dělat nemusí, svými outfity se zkrátka nemůže zavděčit všem a důležité je, v čem se cítí dobře ona.

Reklama

Další články

Načítám