Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho maminkou je slavná Chantal Poullain (67), ve filmu ale dostal ještě známější mámu. Vladimír Polívka si ve snímku Skleněný pokoj zahrál syna princezny Tilde z akční série Kingsmanů, Hanny Alström. Ta je mimochodem jen o devět let starší než sympatický pokračovatel hereckého klanu.

"Bylo fantastické zahrát si v tak velké produkci. Byla to skvělá zkušenost a mimo to, že tam byli skvělí zahraniční herci, tak jsme tam měli i naše výborné herce," řekl nám Vladimír po slavnostní brněnské premiéře snímku režiséra Julia Ševčíka.

Film se točil v angličtině, což prý Vladimírovi, který angličtinu studoval i na jazykové škole v Kanadě, vyhovovalo. "Mám dojem, že hraju o trošku líp anglicky než česky. Nevím, proč to tak je, ale s angličtinou jsem nikdy nesoupeřil, naopak mi vyhovuje jako hrací jazyk. Ono se to zdá být bariérou, ale není. Naopak," upřesnil.

A jaké pro něj bylo hrát se světovou hvězdou Hannou Alström? "Kingsmany jsem samozřejmě viděl, takže jsem věděl, že je to hvězda, ale nějak jsem si to nespojil.  A pak, když jsem ji potkal, zjistil jsem, že je to hlavně výborný člověk, a proto umí tak dobře hrát ty dobré lidi, protože sama dobrá je," míní.

Věkovou disproporci, kdy mu herečka hrála matku, prý sám nevnímal. "Bavili jsme se o tom a ona se mě ptala, jestli věřím tomu, že je moje maminka. A já jí řekl, že ano. Řekla mi na to, že jsem vůl. Ale to se zahraje," smál se Vladimír Polívka.

Alström do Brna kvůli nedávno oznámenému těhotenství nedorazila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám