Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Makarenko (34) má vybranou finálovou desítku své soutěže Miss Czech Republic. Ve vyřazovacích víkendech ještě na poslední chvíli měnila dívky, které musely soutěž před branami finále opustit. Plavková soutěž rozhodla.

„Nechávala jsem si konečné rozhodnutí až poté, co dnešní challenge skončí. I poslední vyřazování je jiné. Vyřadili jsme úplně jiné dívky než jsem původně vyřadit chtěla,“ přiznala Super.cz Makarenko.

Zároveň přiznala, že letos jsou holky přírodnější než v předchozích ročnících. „Jedna z dívek nemá přírodní vnady, Verča Biasiol. Ostatní holky nemají vůbec nic změněného. Já to ale neřeším, neptám se. Pokud má holka umělý nos nebo prsa, není pro mě překážka. Musí to samozřejmě vypadat pěkně,“ vysvětlila ředitelka Miss.

Sama by už v plavkách na molo nešla. „Dnes bylo přísné světlo. Celulitida vypadala větší, než je. Já bych už v plavkách na molo nešla. Já mám o jednu dekádu více než ony. Musela bych projít uličkou hanby, to už nejde,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám