Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor opustil operní pěvec Michael Skalický, kterého hned první den na ostrově postihly vážné zdravotní problémy a musel podstoupit neodkladnou operaci.

„V nemocnici se zjistilo, že jsem v Dominikánské republice chytl dva parazity. Jednoho z jídla, druhého od zvířat. Napadá to žlučník a játra. Mně to napadlo žlučník, takže šel žlučník ven. Tak si ho možná nechám vytetovat, abych ho měl aspoň na obrázku,“ svěřil se Michael pro Super.cz s tím, že se nepotýká s žádnými dalšími zdravotními komplikacemi.

„Měl bych dodržovat nějakou žlučníkovou dietu, že nemůžu jíst spousty zeleniny nebo ovoce, smažené a podobně. Myslím si, že si to tělo samo dost říká, na co má chuť a na co ne. Půjdu spíš po nějakém pocitu. Břicho už mám docela zahojené, všechno je to v pořádku,“ prozradil s tím, že v Dominikánské republice nechal i několik kilogramů.

„Zhubl jsem tam, kvůli tomu, co se tam dělo, mi nedávali prvních sedm, osm dnů napít ani najíst. Měl jsem hrozné křeče. Teď už to zase leze normálně nahoru,“ uzavřel Michael, který dostal od produkce Survivoru zlatou vstupenku, která mu zajišťuje účast v další sérii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám