Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) si během pár týdnů rýpla do další známé osobnosti. Nejdříve to schytala Agáta Hanychová (38), pak Natálie Kočendová, respektive její kosmetika, kterou Nela veřejně pomluvila.

„Bohužel to není kosmetika N. K., ale kosmetika z Aliexpressu, kde vám nabízí personalizované logo, které vám na kosmetiku natisknou. Je toho plný internet. Jsem alergická na to, když někdo dělá z lidí idioty,“ řekla Nela mimo jiné v komentářích na Instagramu.

Avšak komentář Nely si Natálie nenechala líbit a celou situaci předala právníkům.

„Paní Slováková, toto tvrzení nesměřuje jen k mé osobě. Napadání na produkty z Aliexpresu šíří i na adresu jiných úspěšných žen, kde se snaží škodit. Bohužel jediná, komu škodí, je ona sama. Aktuálně celou situaci řeší moji právníci s ohledem na to, že sama (Slováková - pozn.) provozuje e-shop s kosmetickými výrobky, které se zaměřují na stejný trh, a tímto je se mnou v konkurenčním vztahu. Jedná se o nekalé soutěžní jednání, které je zakázáno,“ napsala úspěšná česká modelka se slovy, že jí je chování Nely proti srsti.

„Já se ani s paní Slovákovou neznám osobně a její chování se neslučuje s mými hodnotami, tudíž jakékoliv obhajování je pod moji úroveň. A tak jí přeji, aby v životě našla sebe sama a dařilo se jí nejen v životě, ale i v podnikání, aby nemusela být tak jedovatá,“ dodala Natálie Kočendová.

Reklama

Další články

Načítám