Hlavní obsah
Článek

Simona Stašová (69) ve společnosti opět ukázala, že i rok před sedmdesátkou člověk může mít neskutečné množství energie a zářit radostí. Slavná herečka dorazila jako vždy se svým psím doprovodem. Bez svých miláčků nedá totiž ani ránu.

„Chtěla bych, aby dnešní rozhovory byly opravdu jen o divadle,“ svěřila se médiím Simona během tiskové konference na letní scéně Divadla Ungelt u Pražského hradu. Je ráda, že si zde může zahrát, protože sama byla u toho, když toto divadlo kdysi začínalo, a to v roce 1995. Přes léto ji mohou diváci vidět v představení Poslední ze žhavých milenců.

Mezi herci byl i Marek Němec (43), a jelikož Simona nezkazí žádnou legraci, tak připomněla všem historku, která mezi herci koluje. „Když je tu Marek Němec, byl to vždy hezkej, talentovanej chlap, řekla jsem mu v divadle ,jednou tě na sebe pustím‘,“ smála se Simona během tiskové konference.

Herec se i po letech začervenal a reagoval, že jeho první slova tehdy byla: „Na to se napijeme.“ Rozesmál všechny přítomné.

Simona Stašová dorazila v dobré náladě. Sklidila také poklony a gratulace pro svoji maminku Jiřinu Bohdalovou (93), která český národ v minulých dnech odrovnala hereckým výkonem ve filmu Svatá.

Další články

Načítám