Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během úterního udílení hudebních cen MTV Video Music Awards došlo i na jedno velmi emotivní a legendární setkání. Na jednom podiu se po jednadvaceti letech od rozpadu sešli členové skupiny *NSYNC (nebo též 'N Sync), díky které později odstartoval svou veleúspěšnou sólovou kariéru jeden z jejích bývalých členů Justin Timberlake. Podívejte se, jak dnes slavná pětice, která na přelomu milénia bourala světové hitparády, vypadá...

Dnes již muži v nejlepších letech na podiu šokovali všechny přítomné, ale nejvíc zřejmě Taylor Swift (34), která byla v jejich společnosti u vytržení. Pánové přitom předávali jednu z cen, a to v kategorii Nejlepší popová píseň, v níž bodovala právě Taylor se svým hitem Anti-Hero. Setkání se svými idoly si tak vychutnala skutečně naplno.

Kapela ve složení Joey Fatone, Lance Bass, JC Chasez, Chris Kirkpatrick a již zmiňovaný Justin Timberlake sice neměla dlouhého trvání, do pamětí hudebních fanoušků, a svého času především fanynek, se zaryla s nebývalou intenzitou. Americký boyband dokonce časopis Rolling Stone v roce 2001 označil za jednu z nejúspěšnějších kapel na světě.

Jejich desky No Strings Attached z roku 2000 se za jediný den prodalo 1,1 milionu kopií a za týden 2,4 milionu, což byl nejvyšší prodej v jednom týdnu v hudební historii. Rekord si chlapci udrželi patnáct let. Kapela během svého pouze šestiletého působení (1996 – 2002) stihla dokonce i vystoupení během finále SuperBowlu, což je snem každého hudebníka a pomyslnou nejvyšší metou v kariéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám