Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediný syn zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27), kterého přivedla na svět s hudebníkem Ladislavem Štaidlem, který zemřel začátkem roku 2021, slaví své 27. narozeniny.

Životem zkoušený mladý muž to neměl už od dětství jednoduché. A to právě kvůli slavným rodičům a zejména mamince, která byla v médiích často propíranou osobností.

„Pro mě bylo dost náročný mít celej život, když to řeknu slušně, bulvár za zadkem. Ve škole se to na mně podepsalo. Bylo náročné dost často mít od mých spolužáků nějaký novinový články před obličejem a podobně,“ svěřil se nedávno Artur v pořadu Život ve hvězdách s tím, že tak neměl ani příliš přátel. Časem si prý zvyknul.

Artur navíc nikdy nepatřil mezi chlapce, kteří by žili jenom ze jmění svých rodičů. Naopak si vydělával jako barman, prodával vodní dýmky a v podobném průmyslu působí i aktuálně. Zabývá se marketingem v distribuční firmě, která dováží žvýkací tabák. Mimo to se už před časem začal zabývat psychologií.

Osobní život si Artur velmi střeží. V minulosti tvořil pár s půvabnou brunetkou, se kterou se objevil několikrát ve společnosti. Aktuálně je zřejmě nezadaný. „Momentálně v mým životě žádná holka není. Většinou tomu nechávám volnej průběh. Prostě se uvidí. Nějak to nevyhledávám přímo aktivně. Uvidí se, jak to bude dál,“ svěřil se během letošního léta.

Reklama

Další články

Načítám