Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meghan (42)Harry (39) vypadají, jako by se jich nedotklo nic, co se kolem jejich jmen řeší v médiích. Naopak. Na veřejnosti jsou jako dvě hrdličky, které prožívají krásné životní chvilky. Teď si vyjeli do lyžařského střediska Whistler v Kanadě, kam přijeli propagovat charitativní hry.

Pokaždé, když veřejnost i odborníci na královské vztahy mají pocit, že by se mohly urovnat problémy, které jsou dlouhodobě mezi Harrym a ostatními členy rodiny, dojde k něčemu, co všechny plány zhatí. Jako nedávná návštěva nemocného krále Karla III., kdy s ním ovšem Harry měl nakonec strávit zhruba jen půl hodiny, a s Williamem se neviděl vůbec. Nebo nový web manželů, kde podle některých lidí neoprávněně používají své tituly, protože kdysi slíbili královně, že už je používat nebudou.

Tyto záležitosti se samozřejmě řeší ve světových médiích a někdo by možná řekl, že se pár raději na chvíli stáhne a počká, až se bouře přežene. Jenže to není případ Harryho a Meghan. Ti si místo toho zajeli do lyžařského střediska Whistler, kde se setkali s atlety, kteří jsou součástí takzvaných Invictus games neboli sportovní události pro veterány a zraněné a nemocné vojáky. S sebou měli svůj vlastní štáb, který je během celého dne natáčel.

Oba manželé se celý den usmívali, a ač hovoří o tom, že nemají rádi pozornost médií, tentokrát jim přítomní novináři nevadili. Harry a Meghan se drželi za ruce, vévodkyně si svého manžela natáčela na mobil, když si zkoušel lyže jednoho z hendikepovaných atletů. Děti páru podle všeho zůstaly doma v Montecitu.

Otázkou je, jestli si manželé už natolik zvykli na negativní zprávy v médiích o svých osobách, že jsou skutečně schopni se povznést a užívat si společně strávené chvíle, nebo jsou jejich úsměvy jen přetvářkou, aby si celý svět myslel, že jim nic nevadí.

Reklama

Další články

Načítám