Hlavní obsah
Článek

Začátkem měsíce se Dara Rolins (51) postarala o pořádný humbuk. Na sociální síti zpěvačka sdílela své snímky po hojně propíraném kosmetickém zákroku, což se neobešlo bez kritiky. Po pár týdnech její fanoušci mění názor.

Náročné období, kdy musela čelit stovkám hejtů za to, jak po plastické operaci vypadá, brala zpěvačka s nadhledem. Dokonce na nenávistné projevy odpověděla. „Nebojte, mám hroší kůži, a přestože mě to nedělá šťastnou, určitě to nedělá smutek. To, že reaguji na věci, není o nutnosti se bránit, jak si někteří z vás myslí. Moc dobře vím, že nemusím. Ale někdy prostě chci,“ svěřila se Dara, která ani přes to všechno neztrácí úsměv.

Na sociálních sítích je stále stejně aktivní a fanouškům poslala nyní pozdrav ze severní Itálie. Ač se na snímku trochu skrývala pod kšiltovku, dočkala se pozitivních zpráv. „Moc vám to sluší,“ stálo v jednom z komentářů pod fotkou z Turína. „Vypadáte jako holčička, krásná, gratuluji,“ bylo v další zprávě. „Je vidět, že každým dnem otoky mizí, za pár týdnů bude všechno OK,“ ohodnotila zpěvaččin vzhled jedna z žen.

Přestože se Dara rozhodla zákrok podstoupit v Itálii, kde její partner Pavel Nedvěd žije, soukromí se nedočkala. Z kliniky unikly videozáběry bez jejího svolení, veřejnosti je tak italská ordinace, kde vše s lékařem konzultovala, naservírovala na sociální síti. Což Rolins samozřejmě nepotěšilo.

Související témata:

Další články

Načítám