Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) si už zvykla na to, že lidé hodnotí její obličej po plastice až tak, jako by to byl jejich vlastní. Místo tváře se tak teď zaměřila na tělo a ukázala, jak pravidelně dře. A je jasné, že její tělo žádnou umělou úpravou procházet nemusí.

Poslední týdny musejí být pro zpěvačku hodně psychicky náročné. Poté, co prasklo, že se chystá na omlazení, lidé pečlivě sledují každou její novou fotografii a zkoumají, jak se „usazuje“ její plastika. A také si pokaždé neodpustí nějaký ten hejt. Dara se ale nevzdává a dál přidává nové a nové rozesmáté fotky. A teď předvedla svoje tělo.

Každý fanoušek zpěvačky ví, že miluje tanec, který pomáhá její fyzické kondici. Jen o tanci ale Dařin trénink není. Aby ve svých jedenapadesáti letech vypadala jako vyrýsovaná dvacítka, musí se hodně otáčet a pravidelně trávit čas v posilovně. „Endorfiny se mi vracejí do života. A v rámci mého pohybového deficitu poctivě a pravidelně, každý den,“ napsala k fotkám, kde v legínách a upnutém tílku předvedla, že cvičení nese svoje ovoce.

„Takhle se má vypadat v padesáti. Pomoc, Dari, žiješ ze vzduchu?“ napsala zpěvačce fanynka Livia. „Jsi ohebná a ještě i krásná,“ přidává se Peťulka. „Nový obličej naprosto odpovídá vašemu tělu. Bohyně,“ dodává Klaudia. Samozřejmě se stále najde i pár lidí, kteří zpěvačce píší negativní komentáře. Z těch si ale Dara nic nedělá. Hlavní je, že se ve svém těle cítí dobře ona sama a líbí se i svému příteli Pavlu Nedvědovi (51), který se na fotkách v její společnosti spokojeně usmívá.

Související témata:

Další články

Načítám