Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před začátkem léta oblíbená zpěvačka Bára Basiková (61) udělala radost svým fanouškům a pochlubila se na sociální síti fotkou, kde se po měsících nošení paruky předvedla s novým krátkým sestřihem. Zpěvačka nosila paruku kvůli zdravotním potížím. Nyní se převedla i na jevišti a přítomné diváky ohromila nejen zpěvem, ale i tím, jak náramně si svůj vzhled užívá.

Během rozhovoru jsme Báře museli říct, že vypadá fantasticky a že vlasy na krátko jí sluší. „Ano, cítím se dobře, děkuji,“ reagovala se smíchem Bára.

Zpěvačka navíc září lehkým opálením, a to ji za pár dní čeká další dovolená. „Pojedeme do Řecka, na ne moc známý ostrov, protože je spousta řeckých ostrovů, které ještě nejsou tak objevené a zprofanované a turisticky zahlcené, takže to mě baví, že je tam takový obyčejný místní život.“

My jsme si se zpěvačkou povídali na hradě Karlštejn, kde vystoupila na galakoncertu Královny popu. Letos se jednalo o poslední ročník. Mezi královny popu bezpochyby Bára Basiková patří. Jak ona sama hodnotí svou kariéru? „Pro mě byly asi úplně zásadní ty začátky. Když mi bylo devatenáct a začala jsem zpívat se skupinou Precedens a začala jsem se dostávat do televize a začali mě lidé poznávat,“ doplnila dnes již legendární zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám