Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Libuška z Ulice nebo Klára z Jedné rodiny prožívaly nejrůznější životní peripetie. Jejich představitelka, herečka Zuzana Vejvodová, má sice po rozchodu s otcem svého dvanáctiletého syna Jonáše, kolegou Pavlem Nečasem, ale vše zvládla s grácií a pochvaluje si klid a rodinnou pohodu i se svým aktuálním mužem, IT odborníkem, který jí opravoval počítač.

Klid je pro ni nejdůležitějších aspektem také u nadcházejících Vánoc. Nestresuje se a nežene za materiálnem. „Pečení cukroví jsem ani neřešila, protože švagrová mého muže je vynikající cukrářka, tím pádem je odškrtnuto. Dárky tedy mám. Ale hlavně se těším, že se 24. prosince sejdeme s celou rodinou a hlavně i s mými rodiči pod stromečkem a bude nám dobře. Jsme rádi spolu a pro mě nejdůležitější, abych svoji rodinu a rodiče mohla mít u toho stromku ještě spoustu let. To je alfa a omega mého pocitu štěstí,“ svěřila.

Dárky herečka řeší hlavně pro syna. „Doufám, že když si odbude tu materiální potřebu Vánoc jako malý, tak třeba už v mém věku už ho to nebude tankovat tak, jako to už netankuje mě. Ale teď mu to chci dopřát a nepočítám to na kousky. Ale on je skromný, nechce žádné značkové věci, spíš funkční záležitosti kolem počítače. Letos si přál klávesnici,“ prozradila.

Reklama

Další články

Načítám