Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejatraktivnějších manželských párů v Hollywoodu bude zřejmě již brzy minulostí. Herec ze série Bez kalhot či ze seriálu Pravá krev Joe Manganiello (46) podal žádost o rozvod se Sofíou Vergarou (51) z Takové moderní rodinky. Jako důvod jsou uvedeny již tradičně nepřekonatelné rozdíly. V tomto případě se ale zřejmě zakládají na pravdě.

Oním nepřekonatelným rozdílem je totiž údajně podle zdrojů serveru TMZ názor na zcela zásadní otázku – zda mít, či nemít děti. Joe si je údajně přál, Sofía nikoli. Postoj obou je přitom celkem pochopitelný, zatímco Manganiello ve svých šestačtyřiceti stále potomka nemá, Vergara je maminkou již jednatřicetiletého Manola Gonzalese, jehož porodila ve svých dvaceti letech.

Vzhledem k tomu, že je Vergara velice vytížená jak prací v televizi, kde působí jako porotkyně soutěže Amerika má talent, tak i jako herečka, se moc není čemu divit. V minulosti byla dokonce několikrát vyhlášena nejlépe placenou televizní herečkou.

Ve hře má být prý rovněž jejich předmanželská smlouva vztahující se na majetek, který během manželství oba nashromáždili. Zatímco Sofía se údajně může pyšnit čistým jměním v hodnotě 180 milionů dolarů, Joe disponuje jměním ve výši 40 milionů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám