Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádnou narozeninovou party ve stylu Barbie, kde růžová hrála prim, uspořádala Kim Kardashian (43) své dceři North. Ta slavila své první kulatiny a její maminka celou akci pojala poměrně netradičně. Nejdřív všichni pozvaní povečeřeli v luxusní restauraci Nobu v Malibu a poté se pokračovalo v jednom z hotelů v Beverly Hills.

Po večeři se partička přesunula přistaveným černým party autobusem do nedalekého hotelu, kde se pokračovalo v pyžamové párty a zároveň se tam i přespávalo. K nočním oslavám se připojila i Kimina starší sestra Kourtney, její dcera Penelope (10) nebo nejstarší dcera zpěvačky Jessiky Simpson Maxwell (11).

Jak už je u Kim zvykem, vše musí být vyladěné do posledního detailu, a tak na sobě všichni zúčastnění měli stejná růžová pyžama s vyšitými jmény na náprsní kapsičce a chlupaté papuče.

Televizní hvězda a zakladatelka značky SKIMS zároveň předvedla, že po ‚hubeném‘ roce, který započal shazováním kilogramů do ikonických šatů Marilyn Monroe na loňský ples MET Gala, se Kim vrací ke křivkám, které ji proslavily a k nimž si zároveň dopomáhají tisíce žen po celém světě uměle - pomocí výplní do hýždí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám