Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve nedávno vyšlo najevo, že má Tom Cruise (61) známost s Ruskou Elsinou Khayrovovou, a dle zahraničních médií už je jejich vztah velmi vážný. Herec už prý dokonce viděl děti své vyvolené.

O vztahu Cruise a Elsiny se hovořilo už koncem minulého roku. Poprvé se měli setkat, když Elsinu jeden z přátel Toma přivedl na „exkluzivní čajový večírek“ do jeho bytu v Hyde Parku. Před dvěma týdny se pak oba zúčastnili charitativní akce na podporu londýnské letecké záchranné služby Air Ambulance v hotelu Raffles, i když se na akci nechovali jako pár. Společně by ale měli trávit čas hlavně v Elsině bytě a občas si prý vyjdou i na procházku nebo do restaurace. A teď do médií unikly nové informace o tom, jak moc je vztah vážný.

Podle zdroje magazínu Page Six už Tom Cruise viděl děti milionářky. Syna a dceru má Elsina se svým bývalým manželem, ruským oligarchou a obchodníkem s diamanty Dimitrijem Tsvetkovem. Sám herec má děti tři, Isabellu a Connora adoptoval se svou někdejší manželkou Nicole Kidman, Suri pak s Katie Holmes. Zatímco o vztahu herce s jeho staršími dětmi se toho moc neví, se Suri se údajně nestýká, i když její matce platí velké alimenty.

A jak je na tom s minulostí sama Elsina? O tom si s médii popovídal její exmanžel. Magazínu Daily Mail řekl, že ho rozvod s ní stál 150 milionů liber, tedy v přepočtu necelé čtyři a půl miliardy korun. Tsvetkov dále prozradil, že během jedenáctiletého manželství utratil v přepočtu skoro 300 milionů korun za oblečení a 60 milionů za kabelky. Tak uvidíme, jak se vyvine vztah mezi úspěšným hercem a ruskou kráskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám