Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynulý rok řešila modelka Tereza Budková (33) vleklé zdravotní potíže. Nejdříve poměrně dlouho trvalo zjistit, v čem tkví její zdravotní problémy. Brunetka měla komplikace se zády takové, že nemohla jíst.

Když lékaři zjistili, kde je příčina, myslela si, že vše brzy přestane, ale nestalo se tak. „Měla jsem velké problémy se zády a strašně jsem kvůli tomu zhubla, jsem ráda, že mohu zase normálně jíst a nic mi není, takže si dopřávám,“ svěřila se modelka, která dohromady shodila 8 kilo.

„Tlačilo mi to na žaludek bylo mi špatně a nemohla jsem jíst,“ svěřila se Budková. „Celý den jsem třeba nejedla a až odpoledne jsem do sebe něco dostala,“ prozradila Tereza, kterou jsme potkali v parfumerii. V černém saku a v mini kraťasech předvedla své ultra štíhlé nohy. Modelka je nyní ráda, že už ji zdravotní komplikace se žaludkem netrápí, a snaží se nabrat ztracená kila.

Svou pozornost špatným zádům ale nevěnuje tak, jak by chtěla. „Pořád s tím mám problémy, jsem na sebe naštvaná, protože bych k fyzioterapeutovi měla chodit pravidelně a trochu to zanedbávám, teď to musím napravit, trápí mě to a je to na dýl, to dát dohromady,“ svěřila se modelka.

Reklama

Další články

Načítám