Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Moniky Babišové slaví! Jejich oblíbenkyně se na čas odmlčela a k vidění nebyla ani na sociálních sítích, nyní hlásí velký comeback. Stalo se tak pár týdnů poté, co expremiér Andrej Babiš (69) oznámil, že se s manželkou po 30 letech rozešli. Co na aktuální fotku bývalé „paní premiérové“ lidé říkají?

„Monča je boží,“ zajásal Tomáš. „Moc hezké vlasy,“ doplnila jej v internetové diskuzi Barbora. „Je jakási vyhlazená,“ všimla si její jmenovkyně.

„Ona měla i zamlada krásné rty,“ uznala Iva. „Je to kočka,“ přidal svůj názor Jakub, který je z nového looku Babišové nadšený.

„Konečně mi začíná být sympatická,“ napsala Patricie s narážkou na nedávný rozchod se známým politikem.

„To není Darinka Rolincová?“ rýpla si Lucia. „Bez botoxu a plastiky by byla hezčí,“ nechala se slyšet Eva, která byla jednou z těch, kdo v souvislosti s Monikou zmínili výdobytky a novinky předních klinik plastické a estetické chirurgie.

„Monika má rty jako havajský bubeník,“ usmíval se Karel. „To ji včely popíchaly? Možná ji napadli motýle,“ vtipkoval Bohuslav. „Jako od Mattela. Už nepoznám rozdíl: Rolins, Krainová nebo Babišová,“ usoudil Martin. „Co to má s pusou? To je děs!“ nešetřil manželku expremiéra Ivo.

„Začíná se podobat Dáše Havlové,“ napsala Dana, která to jistě myslela jako pochvalu. Našli se dokonce tací, kteří v souvislosti s novým vzhledem Babišové vzpomněli manželku ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka Janu Rudkovskou.

„Paní Moniko, přeji vám klidný další život bez politických intrik. Sluší vám to, tak užívejte života,“ vzkázala Vera.

Další články

Načítám