Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitce Boho (32) se povedl zábavný kousek. Na své sociální síti se chtěla pochlubit vlasy, oblékla se ale tak, že upozornila spíše na jinou část těla a účesu už si lidé moc nevšimli.

Není sporu o tom, že Jitka Boho má po dvou porodech úžasnou postavu, kterou se jistě může chlubit. Díky neustálému cvičení nemá ani gram tuku navíc a její křivky jsou velmi poutavé. Naposledy ale zpěvačka dle svých sledujících ukázala víc, než by bylo vhodné. Jako každá vytížená maminka byla ráda, že si našla čas na to, aby si odskočila ke kadeřníkovi a nechala o sebe chvíli pečovat. Své háro pak předvedla na fotkách na Instagramu, ke kterým ještě připsala, o co na snímcích jde.

„Dneska jsem musela. Když už mám ty „nové vlasy“. Ty 2 hodiny u kadeřníka byly po tak dlouhé době opravdu za odměnu. Však maminky moc dobře vědí, jak je někdy těžké si hlavu vůbec umýt,“ napsala Jitka, ani popisek ale nezvrátil to, že se mnoho lidí podívalo spíše na jiná místa.

„Fotku jsem moc nepochopila, píšete, že jste byla u kadeřníka, a musíte se vyfotit tak, že vám je vidět skoro tam, kam by asi nemělo? Nemělo jít spíše o vlasy?“ ptá se například jedna sledující. „Kdybys k tomu příspěvku nenapsala, že se fotíš kvůli vlasům, asi by to nikdo nepochopil,“ přidala se druhá. Další ženy už byly o dost konkrétnější. „Díky, že vidíme kus tvojí vagíny.“ Nebo: „Takže fotíte vlasy, jsou super, pak plavky a dobré vyholení,“ objevilo se v dalších komentech. Jistá Míša se dokonce ptá, jestli se Jitka u kadeřníka svléká, a Božena lehce upozorňuje na to, že si zpěvačka asi zapomněla kalhoty.

Jitka se kvůli komentářům zřejmě nezlobí, nejspíš si jistě ještě dobře pamatuje na modelingovou minulost, kde pro stud většinou není místo. Navíc se má stále čím chlubit, tak není důvod se neukázat. Ale musíme říct, že i vlasy skutečně vypadají velmi dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám