Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Boho (32) se před čtrnácti lety stala Českou Miss, dnes už se místo modelingu věnuje zpěvu, ale v soutěži krásy by se rozhodně neztratila ani jako půvabná dvojnásobná maminka. Jitka vyrazila na pár dní na dovolenou do tepla a fanouškům ukázala, jak se udržuje ve formě.

Parádní postavička v bikinách hovoří za vše! Zpěvačka se navíc pochlubila i tetováním. Boho nezahálí ani na dovolené, kde na své postavě pravidelně maká, překvapivě ale přiznala, co jí schází. Energická zpěvačka i na dovče myslí na domácí práce!

„Upřímně, já jsem asi fakt divná, první den dovolené a mně chybí práce, klidně i ta domácí, vysávání, vytírání, vše,“ překvapila na sociální síti Boho. Snímek v plavkách byl podle ní jen momentkou.

„Tohle byl deset minut relax na lehátku, když Tedík spinká… udělat ,hezkou fotku‘. Ale aspoň se snažím 3× denně cvičit,“ nezapomněla dodat, že se jen neválí u bazénu. „Dřepy, ale i posilování na břicho. A jídlo? I když je sebevětší výběr na snídani, sáhnu stejně po chlebu a másle. Už jiná nebudu, miluju máslo! Ale o to víc pak člověk musí cvičit… no jo… po třicítce už to nejde tak snadno,“ smála se Boho, která má osmiletou dceru Rosalii a ročního syna Tadeáše.

Reklama

Další články

Načítám