Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čirá elegance a bez potřeby extravagance. Tak by se dal charakterizovat model, který na slavnostní galavečer, kde se předávaly ceny Český lev, vynesla držitelka mnoha křišťálových sošek Aňa Geislerová (48).

„Já si původně myslela, že chci něco jiného, ale je lepší nechat si trošku poradit,“ svěřila herečka.. „Mám sice svoji hlavu, ale někdy musím uznat, že není všemocná a vševědoucí. Je hezké, když se o vás někdo postará,“ usmívala se Aňa, které to v minimalistických černých šatech velmi slušelo. V soukromí herečka vyznává minimalismus. „Pánské kalhoty a svetr, to je můj základ,“ prozradila.

Názory ostatních respektuje, samozřejmě i co se týče filmových kostýmů. „Tam je hodně důležitá spolupráce s kostýmním výtvarníkem. Člověk se tím, jak se obléká, také vyjadřuje, Musí to souznít i s mojí představou toho, koho hraji, koho vidí návrhář, režisér a co je ve scénáři. Musí nastat symbióza a někdy se to ladí déle, jindy je to snadné. Umělci jsou citliví lidé,“ vysvětlovala.

A co nyní Geislerovou pracovně čeká? „V říjnu jsem dotočila film Karavan a od té doby jsem potřebovala velkou pauzu. Ale už jsem točila v Bratislavě s Terezou Nvotovou a v úterý začínám točit seriál České televize, který volně navazuje na Ochránce. Je to náročné, ale krásné téma a natáčet budeme až do listopadu,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám