Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Inna Puhajková (38) už se těší do Ameriky, kam se zanedlouho stěhuje se svým přítelem Jaromírem Jágrem (52). Ten se vrací do NHL v dresu týmu Philadephie.

Zatím nemají ani vybraný byt. Hnízdečko lásky bude zřejmě zařizovat krásná Inna v době, kdy Jarda bude trénovat na hokejovém campu. „Zatím je na zařizování ještě tak tři týdny čas. Byt ještě vybraný nemáme. Zřejmě dostane od týmu několik bytů na výběr a pak se rozhodneme. Ale myslím, že mu určitě nic špatného nedají,“ usmívá se Inna.

Philadephie se Inně zamlouvá. „Letos jsem tam ještě nebyla, ale pamatuji si ji z dob, kdy Jarda hrál v New Yorku a já se občas jezdila do Philadephie dívat na zápasy. Těším se moc a jsem šťastná, že se Jarda vrací do NHL. Má stále co ukázat a kde jinde by měl kariéru zakončit než tam,“ říká.

V Americe se chce věnovat studiu a uvažuje i o modelingu. „Rusky už mluvím perfektně, udělala jsem i mezinárodní zkoušku, teď je čas zase pilovat angličtinu. Podívám se tam určitě po vhodné škole a když se naskytne možnost pracovat jako modelka, tak toho určitě využiji. Lámat přes koleno to ale nebudu,“ upřesnila Inna na finále soutěže Muž roku, kde zasedla v porotě.

Krásná Inna se ukázala v pořádně sexy šatech a zbrusu nových vlasech. Nechala si je prodloužit v pořádně dlouhou hřívu. „Měla jsem zničené své vlasy z toho neustálého barvení. Kadeřník mě proto hodně ostříhal a protože jsem si nemohla zvyknout, nechala jsem si vlasy prodloužit,“ dodala Inna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám