Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) se už koncem ledna utká s kontroverzním Alešem „Psychopatem“ Bejrem. Oficiální termín zápasu potvrdila organizace Clash of the Stars během tiskové konference, kde se rivalové opět setkali.

„Já jsem stará škola, nemám vůči němu žádné negativní emoce. Aleš je boxer, tak si to dáme,“ odpověděl Soukup na dotaz, co ho motivuje jít do zápasu.

Jeho soupeř se dostavil ve svěrací kazajce a v doprovodu ochranky, aby někoho vážně nenapadl či nezpůsobil jiné škody. „Perfektní, Jaromír mě chce vycvaknout. Nevím, co si myslíš. Ty jsi taková stejná močka jako Tomáš LeSy,“ řval na Jaromíra.

Později došlo ke stardownu, který byl opět velmi vyhrocený. Ač byl Aleš v kazajce, tak Jaromíra kopl do břicha. Jeho kopanec však Soukup ustál i s rukama v kapsách.

„Potvrdil jsem to. Jestli bude chtít Aleš boxovat, tak budeme boxovat. Je to už deset let, co jsem měl poslední zápas. Teď ale trénuju a cítím se dobře,“ svěřil se Soukup nedávno Super.cz s tím, že pro něj tento zápas není otázkou peněz. „Určitě je dám na nějaké hezké, prospěšné účely. Určitě si je nenechám, tady by šlo o zábavu,“ podotkl.

Reklama

Další články

Načítám