Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jaromír Nosek (46)se každým dnem stane otcem. Se svou přítelkyní, která má termín porodu na Štědrý den, se měl už v létě za dramatických okolností rozejít. Těhotná Zuzana nyní promluvila o miminku, které přivede na svět každým dnem, a pochlubila se také svým bříškem.

„Ano, je to tak,“ napsala Zuzana na sociální síti k příspěvku, ve kterém se pochlubila řadou fotografií, na kterých už má velké těhotenské bříško. „Svůj vánoční dárek jsme si dovezli z letošní dovolené v Mexiku,“ nechala se slyšet Zuzana, která už se na miminko velmi těší. Vedle výbavy pro novorozeně se také pochlubila pohlavím prvního dítěte.

„I když to bude nová životní etapa a nebude asi jednoduchá, moc se na tebe, čudlíčku, těším a slibuji, že se pokusím být ta nejlepší máma pod sluncem. Vždy tu pro tebe budu, chlapečku můj,“ dodala Zuzana, která přivede na svět syna. Rozchod páru, který měl nastat už před pár měsíci, neměl vůbec probíhat hladce. Podle webu Expres.cz se situace mezi Noskem a jeho přítelkyní vyhrotila natolik, že herec začal zpochybňovat vlastní otcovství, a dokonce podstoupili genetické testy, které však to, že bude herec tátou, potvrdily.

Přestože spolu dvojice už nemá sdílet ani společné bydlení, situace se mezi nimi po pár měsících možná nakonec uklidnila. Herec totiž radostný příspěvek těhotné Zuzany, stejně jako řada dalších jejích přátel a sledujících, označil, že se mu líbí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám