Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jaromír Nosek (46) se měl rozejít se svou těhotnou partnerkou Zuzanou Hasalíkovou, která má navíc termín porodu na Štědrý den.

Minulý rok v dubnu přitom redakci Super.cz radostně oznámil, že se s partnerkou Zuzanou pokoušejí o dítě. „Intenzivně pracujeme na miminku, ale zatím se to nějak nevyvinulo,“ prozradil nám s tím, že by s partnerkou rádi vychovali dvě děti.

Avšak se zdá, že je tento pár z neznámých důvodů už několik měsíců minulostí. „Rozešli se v létě,“ potvrdil Expresu neznámý zdroj. Tahle slova pak Jaromír Nosek nevyvrátil, ale ani nepotvrdil. „Asi vím, na co se mě chcete ptát, ale nechci se k tomu vyjadřovat, je mi to nepříjemné. Prosím nezlobte se,“ nechal se slyšet herec.

Pokud jde o Zuzanu Hasalíkovou, tak ještě koncem léta sdílela příspěvek, který mohla směřovat právě k rozchodu. „Neříct nic občas znamená říct všechno. Než-li lhát, je mnohdy lepší opravdu mlčet,“ uvedla k fotografii, kde navíc přidala hashtag „2in1“, který by mohl naznačovat její těhotenství.

Reklama

Další články

Načítám